Nieuws

Informatiebijeenkomst voor vrijwilligers

De eerstvolgende informatiebijeenkomsten zijn op 10 mei in Utrecht en 24 mei in Gent (België).

Klik hier om je aan te melden

_____________________________________________________________________

Organisatorische wijziging SPS

Om organisatorische redenen is SPS per 1 maart als Nederlandse stichting opgeheven. De werkzaamheden van SPS zullen zullen vanuit Suriname onveranderd doorgaan. SPS is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Suriname en blijft als stichting projecten ondersteunen door het plaatsen van gekwalificeerde vrijwilligers en stagiairs.

Vanaf 1 maart is Tjitra Bhulai de voorzitter van SPS. Mevrouw Bhulai is al vanaf 1 december 2012 contactpersoon voor SPS vanuit Suriname.

De werkzaamheden en dienstverlening van SPS zullen onveranderd doorgaan. Voor de vrijwillgers verandert er niks: SPS blijft hen begeleiden en ondersteunen op de voor hun bekende wijze.

Jolanda Donk blijft in Nederland de contactpersoon voor vrijwilligers en relaties

Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u vragen? Graag ontvangen wij uw vraag via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Via deze weg willen we u hartelijk danken voor de samenwerking.

_____________________________________________________________________

Visum informatie

Er zijn een groot aantal veranderingen geweest met betrekking tot het Machtiging Kort Verblijf (MKV) voor Suriname. Kijk hier voor meer informatie. SPS heeft voor haar vrijwilligers een document opgesteld met hierin kort samengevat de procedures. Mail voor dit document naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Login Form